Post by tiodefeaterfdi on Feb 12, 2022 13:17:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Revenge: Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokuj punkty ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Revenge: Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
Moi dwaj bohaterowie są na podsłuchu
To bardzo niesamowite, ale w poprzednim filmie widziałem, że bossowie nie są kompletni, są jeszcze dwie pozostałe postaci i trzecia postać. Czy zwiększyłeś Obrażenia Konga 418 zostało zabrane z życia nagato?
Fajna gra ale szkoda ze taka sytuacja i tylko tyle mapa bo wystarczy mieć heroiczną i bosą skuteczną na hita
Napraw duże, nie mogę nawet użyć mieczy
Hej, ta gra była tak dobra, że nie ma opóźnień i awarii. chociaż mam pytanie o runę, jak ją wyposażyć?
Stickman Revenge: Demon Slayer Екшън dwmr
Ta gra była najlepsza, kiedy grałem po raz pierwszy, ale kiedy ulepszałem swoją postać, nie mogłem nią grać
Jest. Zdumiewający. Zmierzyłem się z sylas, Kong, onimasuku, Gasher, nuraphy, kunosaki, jorogumo, omegakong. Ale jest jeszcze dwóch szefów, których nie widziałem, a ja. Proszę, nie ma żadnych punktów orientacyjnych w grze, tak jak pokazano na filmie, w filmie nagato wykonał super ukośnik w filmie, a nie ma go w grze
To świetna gra i uważam, że jest naprawdę fajna, ale nie mogę nawet do niej wejść bez jej awarii
Wow, gra jest fajna
Gra jest ładna, pokonałem wszystkie poziomy w każdym trybie, fajne postacie, fajny projekt gry i łatwe sterowanie.
Wyobrażam sobie, że oceniam to na 1 gwiazdkę tylko dlatego, że reklamy
Solar Smash Simulátory aosv
To świetna gra i wciągająca
Troche nudne
Kocham tę grę
Nienawidzę, jak bardzo się zawieszał, a moja gra wciąż mnie wyrzucała
Nie tak źle
Uwielbiam tę grę, ale w trybie fabularnym zabiłem wszystkie te potwory i nie pozwoliło mi to przejść na inne poziomy
Dobra gra. Podoba mi się to.
Gra jest tak trudna i ostateczna gra z bossami, fantastyczna gra, jedna z ulubionych gier wszystkich publicznych, wypróbuj ją
Ta gra jest trochę opóźniona
Ogólnie dobra gra zakończona. Wszystkie poziomy na maksymalnym poziomie trudności i dobrze się bawiliśmy. Jest kilka problemów, których nie chcę. Po pierwsze, ostateczny boss jest dość słaby, będąc po prostu gigantyczną gąbką buller. Po drugie, gdy próbujesz ulepszyć runy, za każdym razem, gdy je dodasz, wracasz do strony pierwszej runy.
Z jakiegoś powodu nie mogę grać
خمس نجوم جدعنه من العبد لله
To była dobra gra, ale ukończyłem wszystkie poziomy, błądził i zawsze się wyłączał, mam nadzieję, że możesz to naprawić
Kiedy dostępne będą nastroje PvP i survivalowe
Po prostu dobrze, wiesz
Fortnite saveg Przepływ 1 7 Przepływ SwiftKey Przepływ SwiftKey 8 8 Przepływ SwiftKey 8 8
Ładna gra, płynna rozgrywka, a ninja jest fajny
Tak... Nie
Nie widzę różowej postaci ani żadnego ekwipunku, chciałbym móc używać tej postaci i nie pozwoli mi to grać jako ona
Ma kilka błędów, wydałem 100000 monet na legendarny miecz, ale to błędy i nic nie daje.
Gra jest mega!
မဆိုးပါဘူးBłądတက်တာကလဲွလို့ဆော့ကောင်းပါတယ်
Bardzo zabawne
Nika łał
Wow angela!
Stickman Revenge: Jogo de luta Ação xvxx
Gra wymaga wielu zmian, takich jak końcowy poziom zmniejszenia obrażeń od miecza przeciwko ostatniemu bossowi, podczas gdy w trybie bossa widzę, że łatwo jest wybrać omegę Konga lepiej ostatniego bossa, ponieważ ostatni boss zajmuje dużo czasu, a prezent nie jest najgorszy. I kolejny iusse od czasu do czasu nie mogę przejść na wyższy poziom i muszę zamknąć grę. Ale uwielbiam efekty wizualne gry i rozgrywki, podczas gdy chciałbym, abyś mógł ukończyć inne tryby gry i zwiększyć poziomy oraz umożliwić łączenie mieczy wysokiego poziomu