Post by tiodefeaterfdi on Feb 12, 2022 13:14:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho zlata ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Stáhnout LostMiner: Block Building & Craft Game APK ... - RollingAPK
nejotravnější hra
Protože prostě jo😂
Je to nejlepší hra co kdo kdy znal
Tato hra je skvělá Líbí se mi Je jako Minecraft, ale ve 2D bych si přál, aby toho bylo víc, jako Craft, nové věci a nové režimy, líbí se mi závady v Lost Miner a doufám, že to budou lepší aktualizace, pokračujte v práci: )
Hra je dobrá, jen si přeji, aby nebylo tak těžké najít rudy jako diamant, zlato a železo. Železo je o něco snazší najít. Vždy mohu otevřít truhlu s pokladem, ale potřebuji wifi a jakmile zapnu wifi, být bombardován reklamami. Ale je to úžasné, ale proč mi nikdo neřekl, že mazlíčci, despwan, musíte je krmit nebo tak něco, moji králíci a ochočení pštrosi zmizeli
Nemohl jsem to ani otestovat dostatečně dlouho, abych zjistil, jestli bych to chtěl dost na to, abych zaplatil za to, že se nezobrazují reklamy, aniž bych byl pozitivně spamován. Vytočte to zpět, chlapi.
Poděkování: Po dokončení všech misí jsem to již 5krát přeinstaloval, miluji to nebe při západu slunce. Vývoj: Na cestě vývoje bych rád navrhl, že to dělá mnohem více misí, takže jej nemusíme odinstalovat. Dík !
LostMiner: Block Building & Craft Game Phiêu lưu uslk
Block The Ball! Bomb Hunters · Bottle Shooter fps sniper · Build Battle Craft · Blue Effect VR · Cartoon Car Crash Derby Destruction World · Case Chase · Clone
Dobrá hra
Jednoduchá hra o přežití založená na sandboxu s jednoduchými 2D prvky. Skvělé na ubíhání času. pár malých chyb, ale celkově zábavná hra.
Byl jsem nahlásit tuto hru, že je tak špatná a on má chybu, neinstalujte ji, protože to je velká velká chyba
hej kámo, musíš aktualizovat tuto aplikaci, ale je pěkná, ale potřebuje vylepšení a vývoj a je někdy nudná
Ok, jen pár milionů přidá
Hra je opravdu skvělá, ale možná ji můžete přidat jako neznám zbraně? Pls, zlepší mi to den, pokud ano =)
no, opravdu mám problém s používáním tlačítka UP+B, protože někdy je musíte stisknout několikrát, aby to fungovalo. Můžete prosím vytvořit samostatné tlačítko, aby to bylo jednodušší?
V kreativním režimu nemůžete těžit bloky vysoko, když létáte, a bloky vám mohou docházet
Tato hra je opravdu dobrá, je stejně jako Minecraft, ale jiná Miluji tě, měli byste ji také vyzkoušet
Rozhodně to vypadá jako Minecraft, takže dobrá práce na 'Připadá vám to jako Minecraft?' oddělení. Celkově dobrá solidní hra. Jedno varování, že... hodnocení neříká krev... to bude potřeba napravit.
Hollywood Story®: Fashion Star சாகசம் dfho
Ne skvělé
Doporučuji zkusit, je to super.
Kéž by měli ve hře více struktur
nemůžu se dočkat, až budu hrát tuto aplikaci
Souhlasím s Wallace peinhero, je to oříšek o hře, když zemřete, nejprve si myslíte, že můžete utéct, poté se dostanete na obranné místo, pak udeří karma. Zabijí vás davy, ať už rojemi, plíživými útoky, nebo dokonce jen pádem DMG.Jsem v této hře profík a říkal jsem si, že je to ez, ale tomu říkáte podceňování. Jakmile jsem všechno ztratil, vzdal jsem to a udělal tento náhled. Trvalo mi 124 hodin, než jsem to konečně vzdal, ale pro vás, lidi, kteří to chcete zkusit, doporučuji nejprve zůstat v jeskyních.😩😔
Je to tak skvělé, je to jako Minecraft, ale z jiné perspektivy! Doslova i přeneseně. XD Aktualizovaná úprava: Jo tato hra je nedoceněný klenot💎
můžete opravit multiplayer, nemohu se připojit ke světu se svým bratrem
Kdy chcete odejít nebo jí jenom vypnout musíte znovu poslat znovu neboli "back" a pak "Exit" a hra se vám dodat
super, velká pochvala vývojářům
Články | Visiongame
Ztratil jsem všechna data!
Je to zábava, je to velmi náročná hra
Líbí se mi tato hra, ale když si potřebujete ponechat položky, spustí se reklama, hra se restartuje
skvělá hra, ale má tolik reklam
Páni, tato hra je tak dobrá 🤩 prosím přidejte nižší a koncový rozměr
H+,86, mít-
To je fantastické...vzhled, který můžete odemknout sledováním reklam, a textura jsou úžasné, ale musím požádat o jednu věc, aby další aktualizace byla (můžete si přečíst, jak používat všechny nástroje a jak tuto položku získat{vše}) ) to je vše =) <3
Úžasná hra o přežití shora dolů. Něco jako minecraft a terária ve stejnou dobu, ale trochu jinak. A DEV, POKUD SI TOHLE ČTETE. MŮŽETE PROSÍM NERFOVAT FICKING HOSTILE MOBS. Mám jen tři srdce, jejich poškození je 1 celé srdce a jejich extrémně rychlé. Navíc můžete přidat dobu trvání drop items.Because pokaždé, když mě zabijí, nějak rychle se to ztratí a pak ztratí všechny mé tvrdě vypracované položky. Každopádně skvělá hra.
ok, miluji všechny tvé hry, ale prosím přidej nether a konec
Musí se přidat další věci
Hra se mi líbila, protože je to průzkumná hra s prvky RPG a určitými variacemi, ale zde jsou nevýhody. -⭐ kvůli reklamám vím, že je hra zdarma, ale která hra s otevřeným světem v reálném čase vás uprostřed hry zastaví kvůli reklamám? Reklamy lze dělat správně a tato hra selhala. -⭐ Ovládací prvky a herní mechanismy nejsou vůbec zřejmé, myslím, že se to snažilo vyřešit minecraft sami, ale selhalo. -⭐ Originalita, dosent přinést ke stolu dostatek, aby stála sama o sobě.
trochu těžké zůstat naživu, ale miluji systém úrovní
Woohoo, viděl jsem, že jsi dal tolik aktualizací a také prvního mazlíčka, ale udělal si druhého mazlíčka jako vlka, protože vlk nám může pomoci v boji s nepřítelem v této hře, tak si udělej druhého mazlíčka nebo tady bude hodnocení pěti hvězdičkami
Omlouvám se za to, že jsem se stal, středně... Nespokojený, když jsem se tím bavil, jsem lehce zarmoucen tím, s čím jsem se setkal, když jsem hrál v KREATIVNÍM REŽIMU, matoucí, docela podrážděné desce, při jejím studiu jasně říkal, "Jste mimo bloky" A potřeboval jsem se podívat na reklamu, opravdu jsem byl z toho setkání smutný, pokud by vám nevadilo vysvětlit důvod Proč jsem potřeboval zažít tak rozhořčenou událost.