Post by tiodefeaterfdi on Feb 12, 2022 13:02:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudz žetonu uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
Brain Out: Can you pass it? Mõistatusmängud qjk
Labdien, labi pavadiet laiku Neesiet noguruši un paldies par visiem jūsu pūliņiem. Bet tās nav manas tiesības❤️. 1: es nevaru izmantot savu GIF karti sankciju dēļ. 2: Spēles kļūdas dēļ, kad es nomirstu spēlē, spēlētājs paliek pie sienas vai karājas gaisā, izraisot visu manu ieroču un laupījuma iznīcināšanu, un tas mani ļoti skumdina. Es vēlos, lai viņš varētu kaut ko darīt Protams, tas notiek tikai dažreiz, bet labi ... Tava spēle ir lieliska, un man patīk šī spēle, un es katru dienu spēlēju stundām ilgi,❤️ Lūdzu, palīdziet man
Man patīk šīs spēles koncepcija... tomēr mani neapmierina tas, kā izstrādātāji visu padarīja tik sasodīti grūti atrodamas daļas. ti, "maksā par spēli", ja nevēlaties tērēt nākamos desmit gadus tikai mēģinu salikt kvadraciklu. Jūs, cilvēki, noteikti nopelnāt ar to daudz naudas vai zaudējat potenciālos spēlētājus, kuri nevēlas tērēt savu dzīvi šai spēlei. Un nē, es nepārspīlēju ar desmit gadu daļu, jo es spēlēju trīs un joprojām mēģinu nolikt kvadraciklu zemē!!
Last Day on Earth: Survival Action kpvk
Es uzskatu, ka šī ir viena no inovatīvākajām zombiju izdzīvošanas spēlēm, un man tā patīk.Taču virzība ir nedaudz lēna. Es varētu palīdzēt progresam (tikai jēdziens, btw) ir izpētes sistēma, lai jūs varētu izpētīt lietas, bet tas maksās dažas preces vai varbūt jaunu priekšmetu, ko sauc par lūžņiem, ko jūs varētu iegūt no pārstrādes. tādi priekšmeti kā: salauzts tālrunis, rokas pulkstenis, kamera, daži ieroči, piemēram, daži ieroči un daži tuvcīņas ieroči, kā arī daži komponenti. jebkurā gadījumā man patīk šī spēle!
Ideja laba bet pielieciet kautko kas paliks uz ilgu laiku⏳. un beidziet sezonas jūs jau gadu ar viņām izvilkāt pietiek
Zaudēts savienojums ar serveri, kā to labot? Pls palīdziet
Man ir bijis, ka draugs spēlēja šo spēli, un tā izskatās kā jauka spēle, bet es pat nevaru tajā ielādēt, un es nezinu, kāpēc. Rediģēt: Manā tālrunī ir 2 Gb RAM, 48% vietas (modelis: 5007). Drīzumā pārbaudīšu veidlapu.
Sveiki,... Puisis, es spēlēju šo spēli pēdējos 3 mēnešus.. bet tagad saskaras ar problēmu, lai pieteiktos spēlē ar mobilajiem datiem... Tā nedarbojas ar mobilajiem datiem... Ja es spēlēju ar servera (wifi), tā darbojas labi .. lūdzu, atrisiniet šo problēmu. un esmu ļoti pārsteigts par 18. sezonu... laba darba komanda. Es ceru, ka iegūsit jaunas funkcijas, piemēram, ieroča lodi... RPG raķešu palaišanas iekārtas... un vēl jaunus ieročus un atrašanās vietu. Lūdzu, atvieglojiet piekļuvi jaunām vietām. Un ATV. Paldies
Patiesībā tā ir ļoti laba spēle, taču tā var padarīt suņus noderīgākus vai iegūt citus mājdzīvniekus, jo es pavadu gandrīz stundu, lai iegūtu labu suni, un tas pat nav tik noderīgi.
Agrāk man patika spēle. Spēlēja to mazliet, pat labi gāja līmenī gudrs. Tagad es atkal instalēju spēli. Tas nepaiet garām ielādes ekrānam. Es jau gaidu kādas 30 minūtes. Joprojām. Nekas.
Pārāk ātri tērējas enerģija un lēni atjaunojas
Sveiki! Vai varat, lūdzu, iekļaut ledusskapi savās balvās nākamajā sezonā. Es nokavēju sezonu ar ledusskapi kā balvu. Jo es strādāju jūrā, un internets jūrā ne vienmēr ir pieejams. Katrā ziņā fantastiski kā vienmēr. Spēlēju jau 3 gadus. Tā turpināt. Ļoti ieteicama spēle tiem, kas meklē aizraujošas un izdzīvošanas spēles.
Liels tev paldies! Man ļoti patīk jaunākais atjauninājums, tas patiešām palīdz jaunpienācējiem. Man ir viens jautājums! Pat ja es neesmu īstajā līmenī, lai runātu par to, kāpēc ir uzbrukuma bruņas, šķiet, ka tas nav iespējams
lagy tajā pašā laikā izmet mani no spēles
Ziedot spēli.
Laba spēle, taču jums ir nepieciešams daudz resursu, lai izveidotu jebkāda veida transportlīdzekli. Ģeneratoru uzbūvēja, bet tā transportēšanai ir nepieciešams transportlīdzeklis, tomēr vari ielikt mugursomā!!
Es nevaru atjaunot bet ta spele ir kruta
mēsls gawno
Forša spēle, bet spēlei ir nepieciešams pašatjaunojošs reljefs
Jauka spēle, ļoti atkarību izraisoša .. bet mana viena problēma ir tā, ka tā tiek atjaunināta pārāk bieži un atjauninājumi ir pārāk lieli!
Vai jūs, puiši, varat ātrāk atjaunot armijas vāciņus?
No sākuma patika, bet tad sāka kaitināt ka varonis visu laiku kā bēbis grib ēst un dzert un jau uzreiz nedabū tad mirst. Ieroči un apģērbi vispār paredzēti vienai kaujai, bet jaunus dabūt ir grūti. Visās misijās sākumā tu esi pliks un bez ieročiem bet zombiji nekad nebeidzas,vārdu sākot no nekāda balansa spēlē nav, viss ir uztaisīts tā, lai bez naudas iemaksām tu šo spēli nevarētu spēlēt.
Super
Spēle ir izcila savā kopējā saturā, tomēr ielādes fāzēs tā patērē daudz laika. Es ceru, ka komanda varētu kaut kā saīsināt fāzes ielādes laiku, lai es varētu izbaudīt lielāko daļu sava laika spēlējot spēli. Paldies.
Mani nejauši nogalina lielais, bet esmu iestrēdzis no gaidīšanas pie ielādes ekrāna, lūdzu, atjaunojiet spēli!
ilgi ieladejas kad gribu iet uz citu vietu. nepatik kad es nomirstu vairakas reizes un nevaru aiziet uz vietu savakt savus ieročus jo kad nomirst otro reizi tad pirma miršanas reizes vieta pazud un visi ieroči tiek dzesti
Nu, tas noteikti ir jautri, labi. Vēlos, lai viņi atkal neizmantotu vienu un to pašu mūziku, piemēram, dažiem izdzīvojušajiem arī ir jājaucas... Būtībā jūsu standarta izdzīvošanas spēle, taču mani pārskats neattur, izmēģiniet to jebkurā gadījumā. Es vienkārši nezinu, kā uzrakstīt atsauksmes ¯\_(ツ)_/¯
Ļoti interesanta spēle, noteikti laikietilpīga spēle, bet kopumā laba spēle, kvalitāte ir laba un vadība ir jauka. Aizsardzīgi iesaku! Vienīgā sliktā lieta, manuprāt, ir reida mehānika spēlē, ar to es domāju, ka iesācēji nevar reidēt citus reālus cilvēkus, jums ir jāizpilda raideru uzdevumi, manuprāt, ir bezjēdzīgi veikt uzdevumus. Mīlestība pret spēli Tavs kaimiņš ~ Mathew
Gruti reidot bazas
Šī spēle ir tik laba.Esmu spēlējis šo spēli vairāk nekā 3 trīs gadus, esmu izveidojis 3x3 metāla istabu, smalcinātāju, labus ieročus, netērējot naudu. daži cilvēki saka, ka šī spēle ir jāmaksā 2 uzvaras, bet tā nav es zinu, ka šī spēle ir grūta, bet ne p2w, jums ir jāatvēl laiks šai spēlei
Norma
ES mīlu šo spēli. Es tiešām to daru, bet es nesaprotu, kāpēc ir tik viegli zaudēt kontu!? Man nācās atiestatīt tālruni uz rūpnīcas iestatījumiem, jo radās kļūda, es to izlaboju, lejupielādēju spēli un mans konts tika pazaudēts.. kefīrs jums ātri neatbild, tāpēc man bija jārestartē un jāieliek vairāk naudas!!! Es tikai gribu zināt, kā es vairs nepazaudēšu savu kontu!
Juhuu si spele ir vis labaka yz pasaules
Pēc pēdējās atjaunināšanas Spēle sasalst, kad gandrīz tika ielādēta. Es nopirku 10x choper lādes pārdošanā, bet saņēmu 0.... Nauda ir pazudusi.. ceru, ka kāds to fiksēs..
Es to spēlēju trīs nedēļas, un tā ir lieliska spēle, bet ikreiz, kad mēģinu to atvērt, man tiek paziņots, ka man nav interneta savienojuma.
Man ļoti patīk spēle, vienīgā problēma ir tā, ka dažreiz tā kļūst garlaicīga, un atkal un atkal iegūstot resursus, es uzskatu, ka kartē vajadzētu būt vairāk mini notikumu, tāpat kā spēles sākumā ir daudz mini notikumu. , bet, sasniedzot noteiktu līmeni, viss sāk kļūt blāvs.
Last Day on Earth: Survival მძაფრსიუჟეტიანი iryt
Man patīk šī spēle, bet pēc dienas es nevarēju spēlēt, jo jums ir jābūt ideālam wifi savienojumam, tāpēc es pārtraucu to spēlēt iepriekš
Jautra laika tērēšana, bet tas arī viss. Neizmantojiet pārāk daudz naudas, jo ir funkcija, ko sauc par "automātisko", kas ļauj slinkiem caurumiem piezagties un nozagt visu no jums. Nav svarīgi, vai laiku pa laikam iegādājaties labākas preces. Patiesībā, iespējams, labāk nav pirkt labākas preces, jo jūs nekad nevarēsit tās atgūt.
Man patīk šī spēle, taču varēju veikt dažus uzlabojumus, bija dažas problēmas, taču tas tika novērsts uzreiz pēc sazināšanās ar klientu atbalsta dienestu, tikai vēlos spēlēt ar draugiem galvenajā kartē, jo arī mana sieva spēlē un vienmēr lūdz manu palīdzību.
Ammmm