Post by tiodefeaterfdi on Feb 12, 2022 12:59:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα πετράδια ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής 2022 version ▞▞▞
Το σκατο το πατημένο
Δεν μπορώ να παίξω γιατί δεν μπένη και βάζο 4 αστέρια γιατί το είχα παίξει πιο παλιά κι αν ήταν ωραίο
پاگل گنز شوٹنگ گیمز آن لائن۔ ایکشن gffn
Είναι πολύ καλό αλλά το buttle rojeal είναι δισκολο
φιλε ξγηψηψ φφιφφθθφφιφξφιιφιθφξφθηφρςφγτετγτεγτδβγβχββυδντσηετηετηητεδτξτεξετξξνετεξνεξεηηετνητεηςηςηςηνρηςνητεντεηςηςυρςυβςρυβρςυβρςβυςρβυρςυββρςυβρυςρςηςνρηνηττεθντηνεντεηετηντηνηντεετηντεηντενηντεητενητεηνςηνςηνρςηβρςηρςυςυρυρςηρηςρηςρςηρηςςρυρςηρςυνρςνρηνςρηντνητητεηεηττηντηηηςρςητηρηςνςρντςητηηςρςρητην ν ςητηςητςηςηςτηνςτητητητητηετεηετηνετνετνετξετξνετηνετνετξντεηνετηνξετνετηντεντενετηντεντνητδξυδνενξνσητnτσητση η ηρβαραη. ρηααρη αρηνηρβσησρ ηβρβσητηηφσηρητηβ β η τηβσστβηςρβητεβητηρηβη
Το καλύτερο παιχνίδι ποτέ 😚 Αλλά εδώ είναι μερικές διαφημίσεις μετά από κάθε αγώνα.😐
Περίπου σαν το fortnite
Ο μόνος λόγος που του δίνω τόσο άσχημη κριτική είναι επειδή προσπάθησα να αποκτήσω δωρεάν mad crystals. Είπαν ότι θα μπορούσα να πάρω 462 αν κατεβάσω το Afk arena και όταν δεν έκανα τίποτα δεν συνέβη τίποτα!!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά τα όπλα δεν λειτουργούν όταν πυροβολώ, διορθώστε το
Mad GunZ skydespil online Action weyt
Έχει τελείες πίστες, οι άλλοι είναι καλοί γιατί μεπροστατευαν Έχουν τελείες στολές και ασπίδες,
Το έπαιξα πριν από μερικά χρόνια και ήταν πολύ καλό τώρα... Υπάρχει ένα λογότυπο του battle royale που έχει αλλάξει ακόμη και στην ουλή και την προεπιλεγμένη αξίνα από το fortnite😢😢 αλλά γενικά εκτός από τη λειτουργία battle royal είναι αρκετά καλό.
Crazy Cooking - Star Chef የተለመደ vgfz
Ο αξιοπρεπής μπλοκ σκοπευτής χρειάζεται λίγη δουλειά στο σχέδιο ελέγχου, ωστόσο, μερικές φορές πήγαινα προς τα πίσω ακόμα κι αν πίεζα το αριστερό χειριστήριο προς τα πάνω/μπροστά
Επικό παιχνίδι. Δεν έχω ξαναδεί πιο απλό και έντονο παιχνίδι battle royale σαν αυτό. Επίσης το γεγονός ότι υπάρχουν νέα αντικείμενα και skins σε κάθε επίπεδο με κάνει να αγαπώ περισσότερο αυτό το παιχνίδι. Το multiplayer είναι επίσης ομαλό. Είναι άψογο. Σε ένα δικό του πρωτάθλημα. Εάν οι προγραμματιστές το βλέπουν αυτό, ενημερώστε τη λειτουργία ιστορίας. Είμαι ενθουσιασμένος για την ιστορία που θα μας πείτε. Φοβερή δουλειά παιδιά!
Το τέλειο παιχνίδι για έναν τολμηρό τύπο σαν εμένα. Τα γραφικά είναι πολύ ωραία και μου αρέσει απλώς η ιδέα. Μακάρι να σκοτωθούν οι εχθροί σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν θα ήταν πολύ δύσκολο, ως gamer, χρειάζομαι σκληρά παιχνίδια για την προώθηση του καναλιού μου. Έτσι, είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από το παιχνίδι σας στην πρώτη προσπάθεια! Ευχαριστώ για τη δημιουργία. ❤️🌈💐
Αναζητάτε υπέροχα pixel shooter ή ασυνήθιστα παιχνίδια σκοποβολής με εκπληκτικά γραφικά και την ποικιλία των τρόπων παιχνιδιού; Εδώ είναι το Mad Gunz - ένα
Όταν είπα μια κακή λέξη, μπλόκαρα. Μισώ αυτό το παιχνίδι
Έχω πρόβλημα στο παιχνίδι πολλών παικτών, εάν το τέλος του αγώνα χάσει ή κερδίσει, θέλω να επιστρέψω στο λόμπι, δεν υπάρχει κουμπί επιστροφής και μπορείτε να το διορθώσετε. Θέλω duo και solo και squad in battle Royale
Χαλιά δεν αξίζει ούτε καν δεν με βάσει καν μέσα μην το κατεβάσει ΚΑΝΈΝΑΣ 😡😡🤬🤬
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά θα ήθελα απλώς να επιστρέψουν και να επικεντρωθούν στα αυτοκίνητα Blocky επειδή αυτό το παιχνίδι είναι τρελά καλό, αλλά πολύ μπερδεμένο και ανισόρροπο
Υπάρχει ένα σφάλμα στην υποβοήθηση στόχευσης όταν εισέρχεστε σε κατάσταση σκοπεύσεως σκοπεύει σε διαφορετικές γωνίες, παρακαλώ διορθώστε αυτό.
... Parkour Race Mad GunZ Gold Digger FRVR Rocket Soccer Derby Like a King. ... Έχουμε δωρεάν παιχνίδια για κορίτσια, απλά Ρώτησε, παιχνίδια σκοποβολής,
Ειναι υπεροχο
items_greek.txt - Dotabase
ένα από τα καλύτερα παιχνίδια κατά τη γνώμη μου. έχει καλά όπλα και πανοπλίες και όλα είναι καλά. Ωστόσο, η απόκτηση νομισμάτων ήταν τόσο δύσκολη. σαν να πρέπει να παίξω για 5 ώρες για να πάρω 500 νομίσματα; και οι ανταμοιβές στο στήθος δεν είναι τόσο καλές. και το σύστημα αντιστοίχισης είναι τόσο κακό. Παράδειγμα: η ομάδα μου έχει κακή πανοπλία και κακά όπλα, αλλά συναντήσαμε έναν Tean που έχει κυριολεκτικά καλές πανοπλίες και όπλα λειτουργίας, όπως να φτιάξεις το matching system σου man 😕, εκτός από αυτό, ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι.
Katebaste to telio
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο επικό γιατί το μόνο που κάνω και βλέπω είναι η οθόνη φόρτωσης και επιτρέψτε μου να σας πω κάτι για να το κάνω υπέροχο, να το αφήσω να λειτουργήσει πραγματικά, σας αγαπώ παιδιά
εξαιρετικό δεν ξέρω τώρα τι να πω αλλά εξαιρετικό
Πράγματα προς εφαρμογή 1. Προσθέστε ASSIST KILLS. Είναι τόσο απογοητευτικό όταν προσπαθείς τόσο σκληρά να σκοτώσεις κάποιον και μετά κάποιος άλλος σου κλέβει σκοτώνει 2. Όλα τα ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ OP. Για να το εξισορροπήσετε, θα πρέπει να αυξήσετε τον χρόνο που απαιτείται για κάθε βολή 3. Επιτρέψτε μας να ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ. Απλώς διορθώστε αυτά, αλλιώς ΕΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!
Super duper katabaste to exi team deathmach ke battle roayal
Λατρεύω το παιχνίδι αφού υπάρχουν πολλά να κάνω, αλλά έχω δει πολλούς χάκερ στο παιχνίδι, διαφορετικά το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, μάχη ρόλου, είναι δύσκολο να πάρεις όπλα, οπότε έχω πολλά για να τα φτιάξω, το παιχνίδι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό
Ότι καλύτερο αν εξαιρέσουμε τα γραφικά.
Είναι πολύ καλό, μου αρέσουν πολύ όλα τα όπλα, αλλά σκεφτόμουν ότι δεν υπάρχουν τόσα πολλά όπως με την προκήρυξη και τις χειροβομβίδες και όλα αυτά που πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες χειροβομβίδες όπως περισσότερα είδη γιατί υπάρχουν αυτά τα χρήματα και να τραγουδήσω με τα όπλα και ίσως περισσότερα πανοπλίες ή κοστούμια
پاگل گنز شوٹنگ گیمز آن لائن۔ ایکشن gffn
Ετικέτα: B-FEST - Βαβυλωνία
Γιατί το παιχνίδι παίρνει 20 λεπτά ή περισσότερα για να μπει τώρα, πρέπει να περιμένω όσο χρειάζεται για πάντα για να μπει
Το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά όταν βγενώ και ξαναμπενω το παιχνίδι δεν με βάζει μέσα στο παιχνίδι
Παίρνει χαρακτήρες άλλων παιχνιδιών και είναι χειρότερο αντίγραφο του pixle gun 3d και το λογότυπο έχει αντιγραφεί από το fortnite. οπότε αν θέλετε ένα καλύτερο παιχνίδι παίξτε pixel gun 3d.