Post by tiodefeaterfdi on Feb 12, 2022 12:50:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα κρύσταλλα χάκ ▞▞▞
▞▞▞ Asphalt 9: Legends 2022 version ▞▞▞
Καλό
Asphalt 9: Legends რბოლა nmjw
Γιατί δεν αφήνει να οδηγήσεις εσύ και απλά σου δίνει 3 επιλογές;
Δοκίμασε το
Γαμαειιιιιι
162 mbps ακόμα πολύ αργά για να τρέξει αυτό το παιχνίδι;;; Δεν θα εκτελείται σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ακόμη και αν η ταχύτητα λήψης είναι 162 mbps. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά αφού ολοκληρώσετε το πρώτο στάδιο, η πρόοδος είναι αργή και οι κάρτες είναι δύσκολο να βρεθούν. Οι αναβαθμίσεις είναι αργές, εκτός εάν παρακολουθήσετε πολλές διαφημίσεις ή χρησιμοποιήσετε τα μετρητά που έχετε κερδίσει με κόπο για να αγοράσετε πακέτα.
Γιατί εμφανίζει το σφάλμα 1-3-6-9 ακόμα κι εγώ έχω καλή σύνδεση δικτύου;
Δεν ξέρετε τι συνέβη σε παλιά σχολικά παιχνίδια αγώνων όπου ελέγχατε το αυτοκίνητό σας, όπως η επιτάχυνση, το τιμόνι και το φρενάρισμα. Αυτές τις μέρες είναι όλα λάμψη και λάμψη και καθόλου παιχνίδι. Είναι όλα αυτόματα ελεγχόμενα. Δεν κατευθύνετε, ούτε φρενάρετε ούτε επιταχύνετε το αυτοκίνητό σας. Όλα γίνονται από AI. Το μόνο που κάνετε είναι να πατήσετε NOS και να κάνετε drift και να δείτε όμορφα γραφικά. Τόσα πολλά για ένα παιχνίδι 2,2 GB που δεν σας αφήνει να παίξετε.
Πολύ ενοχλητικές διαφημίσεις διάρκειας 50 δευτερολέπτων! Πολύ ακριβό παιχνίδι. Τα πακέτα που κοστίζουν πραγματικά χρήματα δίνουν κάποια ελπίδα για προκαταβολή. Απογοητευτικό και ενοχλητικό παιχνίδι.
Needs Improvement προσθήκη επιλογής για πολλούς παίκτες, όπου μπορούμε να παίξουμε με φίλους, προσθήκη επιλογής συνομιλίας και προσθήκη περισσότερων συμβάντων και κατάργηση του ορίου καυσίμου για καθημερινά, ώστε να μπορούμε να παίζουμε όποτε θέλουμε
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό για μερικές ώρες. Μετά χτυπάς τον τοίχο στην καριέρα μέσα στις δύο πρώτες σεζόν και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Για την πρώτη σεζόν πρέπει να πάρετε αυτό το σπάνιο Camaro (όχι μόνο το κανονικό). Δεν υπάρχει καλός τρόπος για να το αποκτήσετε εκτός από το να αγοράζετε με πραγματικά χρήματα ή να καλλιεργείτε καθημερινά loot boxes και legend shop με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα έχετε αρκετά σχέδια. Στη δεύτερη σεζόν περιορίζεσαι με την Porsche. Τουλάχιστον μπορείτε να το αποκτήσετε με καθημερινά συμβάντα, αλλά θα σας πάρει τουλάχιστον ένα μήνα για να το φτάσετε στα 2 αστέρια όπου έχετε αρκετά στατιστικά στοιχεία για να προχωρήσετε. Συνολικά, είτε αγοράζετε πράγματα με πραγματικά χρήματα και πρόοδο είτε παίζετε μήνες, χρόνια ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα έχετε αρκετά σχέδια για να προχωρήσετε σε μια άλλη σεζόν. Πολύ απογοητευτικό. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά εντελώς χαλασμένο με μικροσυναλλαγές και το γεγονός ότι σε αναγκάζουν να πληρώσεις χρήματα, αλλιώς θα βαρεθείς την επαναληπτικότητα.
Προσθέστε υποστήριξη 60 fps στο A52s 5G! Στο παλιό μου S9+ με πιο αργή CPU και GPU έπαιζα στα 60 fps, αλλά στο νέο μου τηλέφωνο το παιχνίδι περιορίζεται στα 30 fps, παρόλο που είναι πιο ισχυρό.
Διασκεδαστικό παιχνίδι
Έχω τηλέφωνο huawei mate 10 lite και παίζω αυτό το παιχνίδι χωρίς καθυστέρηση στις ρυθμίσεις Max, αλλά τα γραφικά δεν φαίνονται καλά στο smartphone μου γιατί;
Ήταν ένα καλό παιχνίδι και το έπαιζα συνεχώς μέχρι που κοίταξαν να επιβάλλουν τις πολιτικές και τους αγώνες πληρωμής προς νίκη. Υπάρχουν πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια εκεί έξω που θα ζητήσουν λιγότερα.
Διασκεδαστικό και σούπερ εθιστικό παιχνίδι, όμορφα γραφικά, ηχητικά γραφικά
Είναι ένα φοβερό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις στο παιχνίδι μετά από κάθε φορά που τελειώνετε τον αγώνα ή επιστρέφετε στην κύρια σελίδα του παιχνιδιού, το Gameloft πρέπει να χαμηλώνει τις διαφημίσεις 🙏 . Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά είναι ****** γελοίο να παίζονται πολύ συχνές διαφημίσεις μετά από κάθε αγώνα. Είναι ******* ενοχλητικό και πρόκειται να απεγκατασταθεί αν συνεχιστεί αυτό..!!!
Η τρελή σου ρύθμιση δεν μιλάει
アスファルト9:Legends レース hnm
Σχετικά με τη νίκη.... N the game crush.... Απλά έκπληκτος... Δεν είναι αυτό το παιχνίδι συμβατό για παιχνίδι σε συσκευή ram 12 GB ....... Ή τι..... Τώρα έχω να περιμένεις μέχρι να ξαναγεμίσει... Αυτό είναι απλώς εκνευριστικό....
Διορθώστε αυτό το παιχνίδι, αφού δεν με αφήσει να το παίξω σταματάει κατά τη σύνδεση
δεν θα συνδεθεί με διακομιστή σε multiplayer
Το παιχνίδι είναι καλά Τα γραφικά είναι καλά, αλλά πληρώνει για να κερδίσεις και θα πρέπει κυριολεκτικά να αλέξεις τόσα πολλά για να αποκτήσεις ένα καλό αυτοκίνητο και το μειονέκτημα είναι ότι είναι ένα μόνο διαδικτυακό παιχνίδι και όχι εκτός σύνδεσης. Μην το κατεβάσετε εάν δεν έχετε καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.
Διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά όταν παίζεις κάθε φορά multiplayer και παίρνεις την 1η θέση, το αυτοκίνητο θα τρακάρει και λέει αποσυνδεδεμένο.
Μετά την τελευταία ενημέρωση η φόρτωση στο και σε οποιονδήποτε αγώνα είναι πολύ μεγάλη... Ο χρόνος μου είναι πολύ λίγος για αυτό.
Το παιχνίδι είναι τέλειο και με γραφικά ultra hd.Αλλά το παιχνίδι φορτώνει διαφημίσεις σε κάθε 3 λεπτά. πολλές διαφημίσεις έχουν καταστραφεί. Σταματήστε αυτές τις διαφημίσεις.
Κόσμιος. Μερικές φορές βγαίνει πολύ έξω από την πραγματικότητα. Νομίζω ότι έπρεπε να κάνεις κάτι καλύτερο από την άσφαλτο 8 και δεν το έκανες
Φρικτό παιχνίδι είναι κυριολεκτικά μια αμοιβή για να κερδίσεις gatch hell αν το παίξεις αυτό δεν πρόκειται να το απολαύσεις ειδικά αν είσαι ελεύθερος να παίξεις
Πρέπει να βελτιστοποιηθεί περισσότερο το παιχνίδι εξακολουθεί να κολλάει ακόμα και όταν διορθώθηκε
Πολύ αργή και κολλάει πολλές φορές κατά τα άλλα πολύ καλό
Μια βλακεία και μισή δεν κάνεις τπτ δεν ξερω πως διασκεδάζεις με αυτό το παιχνίδι
πολύ κακά γραφικά...
Ζητήματα θέρμανσης και καθυστέρησης στο OnePlus 7 pro (8 Gb Ram/ 256 Gb). Μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται μετά τη διαφήμιση. Τερματισμός λειτουργίας αυθόρμητα κατά τη διάρκεια διαφημίσεων προκαλώντας απώλεια ανταμοιβών.
Ωραίο αλλά πολύ δύσκολο.
Μετά από κάθε 2 αγώνες εμφανιζόταν μια προσθήκη. Πολύ εκνευριστικό. Μην παίζετε πάρα πολλές προσθήκες και πολλές από αυτές δεν μπορούν να παραβλεφθούν.
Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως από το play store γιατί δεν ήθελαν να διορθώσουν τα σφάλματα του παιχνιδιού που δεν φορτώνει από τη νέα ενημέρωση, απλώς σπατάλησα τα δεδομένα μου από τότε 😤
Εξαιρετικό παιχνίδι... Απαιτούνται πάρα πολλά σχέδια για την αναβάθμιση αυτοκινήτων..!
Αυτό το παιχνίδι κολλάει μεταξύ αγώνα ή στο κύριο μενού τουλάχιστον μία φορά την ώρα στη συσκευή μου oneplus 7T...... Δεν υπάρχει πρόβλημα στα γραφικά και άλλες επιδόσεις..... Μετά από 1 χρόνο αυτό το παιχνίδι θα πληρωθεί σε παίζω
Λατρεύω τα ακραία γραφικά και την αυτόματη λειτουργία οδήγησης.
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, οι επιλογές οδήγησης είναι εξαιρετικές και πολύ ωραίοι μηχανικοί.
Πολύ καλό παιχνίδι όντως. Τα γραφικά είναι φανταστικά δεδομένου του γεγονότος ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι για κινητά, το παιχνίδι είναι ομαλό και το γεγονός ότι μπορώ να ξεκλειδώνω αυτοκίνητα ανάλογα με την πρόοδό μου στο παιχνίδι αξίζει επίσης να αναφερθεί. Αυτό που μισώ σε αυτό το παιχνίδι είναι οι διαφημίσεις. Υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις που εμφανίζονται σχεδόν κάθε φορά που αλλάζω τη διεπαφή του παιχνιδιού. Σίγουρα είναι αρκετά ενοχλητικό. Τι είναι χειρότερο? Οι διαφημίσεις μερικές φορές αναγκάζουν το παιχνίδι να ξαναρχίσει γιατί ένας Θεός ξέρει ποιος είναι ο λόγος. Διορθώστε το ευγενικά.
Εξαιρετική! Περισσότερα αυτοκίνητα που δεν θα αποκτήσω ποτέ. Δώστε μας ένα κουμπί για να κρύψουμε κλειδωμένα αυτοκίνητα. Υπερβολική κύλιση σε πράγματα που δεν έχω.
アスファルト9:Legends レース hnm
Το καλύτερο παιχνίδι αυτοκινήτου
Η ιδέα είναι διασκεδαστική, αλλά το παιχνίδι είναι πάντα ελαττωματικό
Σας συνιστώ να μην παίζετε, χρειάζεστε πολύ καλό Διαδίκτυο, το παιχνίδι διακόπηκε πάντα. Η Gameloft διορθώνει το πρόβλημα με το Mp δεν μπορούμε να παίξουμε με 8 χρήστες μαζί.
Cooking City - Cooking Games Árkádjátékok cjwo
Κάποιες φορές έχει υποστεί σφάλματα σαν να μην λειτουργεί τίποτα και εμφανίζει προβλήματα συγχρονισμού μέσω διακομιστών επανειλημμένα!